Skab en unik fødselsdagsfest, som gæsterne sent vil glemme

Der findes mange måde at holde fødselsdag på, men ofte ender man med de traditionelle indholdselementer. Familie-fødselsdagen indeholder ofte kage, varm kakao og fødselsdagssang. Omvendt indeholder ungdomsfødselsdagen ofte shots, dans og måske endda sløret øjeblikke.

Men hvordan kan man ellers holde en fødselsdag, som måske både indeholder drinks og den traditionelle fødselsdagssang? Der er mange unikke og anderledes måder, hvorpå man kan fejre fødselsdag samt skabe en fest, som gæsterne sent vil glemme.

Cocktailparty er den perfekte kombination af familie – og ungdomsfødselsdag

En måde, hvorpå man både kan tale sammen rundt om bordet, men samtidig også drikke nogle drinks, er et cocktailparty. Det tillader farverige cocktails, som absolut vil kunne være et festligt bidrag til fødselsdagen. De vil både smage godt og være flotte at se på.

Find frem til lækre cocktails, som du ønsker at smage, og vær din egen bartender til festen. Det er både underholdende at skulle vise, hvordan man laver dem og måske endda kreerer dem sammen i fællesskab. Skal man køre temaet fuldt ud, kan man i invitationen til hver gæst skrive en cocktail, som de skal præsentere til fødselsdagen. Det kan være en konkurrence eller blot et sjovt indslag til den traditionelle fødselsdag.

Temafester bliver aldrig kedelige

Vil man pifte fødselsdagen op, så er et tema en rigtig god idé. På den måde skaber man en bestemt stemning, som med det samme vil smitte af på alle gæsternes forventninger og humør. Det er underholdende, og man drejer temaet i den retning, som man ønsker. Det kan være ud fra fødselarens interesser, passion eller måske en yndlingsfilm eller kunstner. Man kan pynte op, klæde sig ud og lave indslag efter temaet.

I takt med dette kan man også inddrage cocktailstemaet fra tidligere. Det kan være lyserød passer godt ind i temaet, og dermed vil man gerne lave cocktails med jordbær. På den måde får man både en temafest og inddrager et cocktailparty, hvilket kun gør det mere festligt.

Det er kun fantasien, som sætter grænserne for en kreativ og anderledes fødselsdagsfest. Spring ud i de mange muligheder, og fejr fødselsdagen på en sjov og uforglemmelig måde.