Lån penge til din nye Sousvide-maskine

Står du og drømmer om en af de populære Sousvide-maskiner, men har du ikke nok penge på kontoen, så har du heldigvis mange muligheder for at låne til drømmemaskinen.

Faktisk er der flere lånemuligheder end nogensinde før, og der er hård kamp om kunderne. Dette kan du udnytte som forbruger, så det er bestemt muligt at opnå et billigt forbrugslån.

Du kan både låne af de traditionelle banker, men du kan også kigge mod internettet. Her er der flere gode lånemuligheder, og priserne er efterhånden ret så billige.

På nettet er det nemlig nemt og hurtigt at sammenligne priserne på tværs af selskaber, hvilket har tvunget dem til yderst konkurrencedygtige priser, hvis de vil have fingre i nogle af kunderne.

Indhent altid flere tilbud

Det kan være fristende at tage det første og bedste tilbud, når du næsten allerede kan smage de lækre bøffer fra din nye Sousvide-maskine.

Du bør dog lige have tålmodig til at indhente flere lånetilbud, så du ikke risikerer at betale for meget for dit lån. Husk du skal udregne de samlede omkostninger ved lånet og ikke bare se på renten, når du skal beregne det billigste lån.

Når du indhenter flere tilbud lærer du noget om markedet, og ud fra dette får du en god idé om priserne på lån. Det kan du igen bruge til at forhandle yderligere med bankerne, så du muligvis kan opnå et endnu bedre tilbud.

Det er helt normalt og accepteret, at man forhandler om prisen på lån. Det viser faktisk også banken, at du er økonomisk ansvarlig, hvilket banken ser som et stort plus.

Banklån, forbrugslån eller kassekredit

Der er flere forskellige typer af lån og kreditter, når du skal bruge penge. Det traditionelle banklån tager lidt tid og en striks kreditvurdering, men det er til gengæld ofte en ret billig løsning.

Et online forbrugslån går hurtigt og er efterhånden kommet ret langt ned i prisen, da konkurrencen er hård. Ofte er renten dog en anelse højere end i de traditionelle banker, men skal du ikke låne så meget, så er denne forskel nok ikke afgørende.

Har du en kassekredit, så kan du også vælge at benytte dig af denne. Der er ingen omkostninger i forbindelse oprettelsen af en kassekredit, og du betaler kun renter i den periode, hvor du gør brug af kassekreditten.

Du kan læse meget mere om online lån her på Santanderconsumer.dk