Lån penge til din nye Sous Vide maskine

Vil man gerne i gang med at tilberede sin mad ved hjælp af en sous vide maskine, kan det godt tage lysten fra mange, når de opdager hvad det koster. Det er nemlig ikke nok bare at købe selve sous vide maskinen, man skal også have fat i en vakuumpakker og specielle vakuumposer som kan tåle varmen.

Begge maskiner findes i forskellige prisklasser, hvor vi alle sammen kan være med. Det behøver derfor ikke koste flere tusind kroner at komme i gang. Man kan starte med at købe en billig sous vide til under 1000 kr. og en billig vakuumpakker til 6-700 kr. Man kan altså komme i gang for under 2000 kr. – En pris hvor de fleste kan være med.

Tit og ofte når man får sådan en idé, så kan man sjældent vente til man har sparet pengene sammen. Her snakker vi om en pris hvor du måske ikke behøver spare op, men blot kan tage det ud budgettet når det bliver lønningsdag. Her vil et mindre SMS lån være en god mulighed for at købe maskinerne med det samme. Får man godkendt lånet, har man som regel pengene på sin konto dagen efter, og man kan derefter gå ud og købe sig en sous vide og vakuumpakker – og selvfølgelig en masse lækkert kød.

Ved du ikke lige hvor man søger om et SMS lån, kan jeg anbefale denne liste over SMS lån i Danmark, hvor du nemt kan se hvad det koster at låne penge. Og her på hjemmesiden kan du selvfølgelig finde den rigtige sous vide og vakuumpakker.

Held og lykke med din nye maskine 🙂